Leven en trainen in rust en harmonie

9

Zoek je rust voor jou en je paard?

Zoek je een plek waar je in alle rust kunt werken met je paard en waar je paard in een rustige omgeving mag/kan zijn wie hij/zij is, waar voortdurend gekeken wordt naar wat het paard nodig heeft om zich volledig paard te voelen en waar jij mag zijn wie je bent zonder oordeel?

9

Wil je je paard het grootste deel van de dag buiten hebben staan?

Gun jij je paard veel buitentijd, al of niet met andere paarden, zowel in de zomer als in de winter?

9

Heeft jouw paard medische zorg nodig?

Is jouw paard ziek of herstellende waardoor het medische zorg nodig heeft? Zoek je een stal waar overdag altijd iemand aanwezig is en de gezondheid van jouw paard voortdurend gemonitord wordt?

Wat ruimte, rust en harmonie kunnen doen voor jouw paard

Vaak hoor ik van nieuwe pensionklanten dat ze zoeken naar een nieuwe pensionplek omdat het paard op de oude plek onvoldoende tot rust kan komen.  Het paard komt niet tot ontspanning op stal en ook buiten is hij/zij altijd alert.

Mijn ervaring leert dat de paarden vrijwel direct tot rust komen na aankomst door de aangename sfeer die bij Paard in Balans hangt. Een oase van rust voor zowel paard als eigenaar. 

 

“Ik streef naar de best mogelijke uitgangssituatie om paarden te kunnen trainen en ze de gelegenheid te geven het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor is het van belang dat het paard in een stressvrije, ruimtelijke en schone omgeving kan leven”

Vaste medewerkster

De zorg voor de pensionstal ligt in handen van mijn vaste medewerkster Heidi Driessen. Zij zorgt ervoor dat het de paarden aan niets ontbreekt, zij is het aanspreekpunt voor de pensionklanten en is mijn rechterhand en sparringpartner.

Onze samenwerking kenmerkt zich door de wens en de wil om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, liefde voor de paarden, plezier in het werk en een gezonde dosis humor.

Wat heb ik je te bieden?

Zoek jij die rustige, harmonieuze plek voor jouw paard?

Veelgestelde vragen

Is er ruimte voor een paardentrailer?

Het is mogelijk een trailer op het terrein te stallen. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per maand (excl. BTW).

Mag ik mijn hond meenemen naar stal?

Honden zijn op het terrein niet toegestaan. Niet alle paarden vinden de aanwezigheid van honden prettig. Om de veiligheid van de paarden en de honden te kunnen waarborgen heb ik ervoor gekozen honden niet toe te staan.

Mijn kinderen willen graag mee naar het paard. Mag dat?

Omdat ik naast een pensionstal ook trainings- en revalidatiepaarden huisvest, is de aanwezigheid van kleine kinderen vaak te onrustig voor de paarden. Daarom stel ik als regel dat kleine kinderen niet welkom zijn. Kinderen vanaf 16 jaar zijn van harte welkom.

Mag ik mijn eigen instructeur meenemen naar Paard in Balans?

Nee, binnen Paard in Balans ben ik de enige docent. Wil je les van je eigen instructeur, dan is dat geen enkel probleem maar zul je moeten uitwijken naar een andere locatie.