Home / Over Mij / Verhalen / Daphne en Silva

Daphne en Silva

Ik heb het geluk dat ik met de mooie Silva mag werken. Met mijn eigen paard, die ik vorig jaar helaas in heb moeten laten slapen, heb ik al wel het werken aan de hand gedaan, maar liep ik er tegen aan dat zodra er andere “problemen” om de hoek kwamen, de instructie vaak niet voldoende kennis had om mij ook op dat gebied te kunnen helpen.

Om met Silva aan de slag te gaan vond ik het belangrijk een instructie te vinden die ons zowel kan helpen Sil goed haar lichaam te laten gebruiken, maar ook ondersteuning op het gebied van leiderschap. En toen begon de zoektocht. Via een vriendin, die al les heeft van Jolenta, gewezen op de brede specialisatie van haar en na het uitpluizen van haar facebookpagina al veel herkenning en aansluiting gevonden in wat ik zoek.

Zo gaaf om te merken dat er na een les al zoveel gebeurde in het lichaam van Sil en zij gelijk anders en beter ging lopen. Sil vindt het ook leuk om aandachtig bezig te zijn. Daarnaast ook gelijk zelf zoveel duidelijkheid gekregen over hoe een paard correct het lichaam moet gaan gebruiken en dat ook te gaan zien bij andere paarden. Ik kijk uit naar de vele stappen die we nog gaan maken.