Lianne van Bijsteren


Sinds kort les ik met mijn paard bij Jolenta.
Omdat ik zo enthousiast en positief verrast ben over de werkwijze en de resultaten, deel ik graag mijn ervaring hierover!

Vanwege verschillende redenen was het plezier en vertrouwen tussen mijn paard en mij in de omgang verloren gegaan.
Hierdoor waren de verhoudingen nogal scheef gegroeid, en wist ik mij eigenlijk geen raad met de situatie. Toen heb ik Jolenta gevraagd voor grondwerkles. Via goede verhalen van vriendinnen die ook bij haar les volgen, hoorde ik over haar werkwijze. Dat beviel mij wel en.. niet geschoten is altijd mis, toch?! Al na een les merkte ik verschil (dat klinkt echt super standaard, maar het is écht zo!). In het begin was ik wat voorzichtig. Want ik zag alles nogal negatief op dat moment, was dit nog wel op te lossen? Inmiddels ben ik om. Want ze heeft mij, eigenlijk vrij snel al, het plezier weer teruggegeven. Dat had ik zo gemist. De manier van lesgeven is naast leerzaam ook nog eens super gezellig. Jolenta is zo enthousiast en motiverend, alleen dat geeft mij al een glimlach.
Inmiddels denk ik dat we zo’n 5 lessen verder zijn en wat een verandering in gedrag én lichaam al! Rustiger in zijn koppie, makkelijker te bewerken, soepeler, en door middel van de (vrij lastige) oefeningen wordt hij ook sterker in zijn hele lichaam. We oefenen van vrij basic, naar steeds moeilijker. Dat geeft uitdaging en voelt goed als het dan ook nog eens lukt, paard is zichtbaar trots! Nou hoe blij kun je zijn als eigenaar.. Ik ben hier zo enthousiast over, ik zíe verschil! (En win win, want het is ook nog eens goed voor míjn eigen conditie…)

Ik ben blij dat ik deze weg ben ingeslagen, het is zo’n verademing om met Jolenta het gesprek aan te gaan. Wat een lieve, enthousiaste powervrouw! Hoop nog heel lang, heel veel van haar te leren.
Contact


Jolenta van Haaften

Ik ben te bereiken van
maandag t/m zaterdag.
Mocht ik niet opnemen dan
bel ik je zo snel mogelijk terug.

Telefoon: 06 44 11 59 90

Email
info@paardinbalans.com

Specialisme

- Grondwerk en Werken aan de Hand
- Natuurlijke Scheefheden en rechtrichten
- Trailerlaad Problematiek
- Academische Rijkunst
- Hulp bij Revalidatie
- Natural Horsemanship