Linda van de Groep & AndyIn december 2015 ben ik me gaan verdiepen in rechtrichten en academische rijkunst. 2 januari 2016 had ik mijn eerste les. Gelijk een goed voornemen haha! Andy liep vaak met zijn hoofd omhoog, zijn achterhand kwam er niet onder en hij gebruikte zijn rug en lichaam verkeerd. Met rijden zag ik het eigenlijk niet meer zitten. Het lukte me niet. Toen de eerst les zakte de moed me in de schoenen toen ik hoorde hoe stijf hij was. Hij eigenlijk geen respect voor me had. Tegen stribbelde. Nu na anderhalf jaar ben ik maar al te blij dat ik de beslissing genomen heb om het van de andere kant te bekijken! Ik heb door het hele traject heen een andere band met mijn paard gekregen, het paard heeft nu respect voor mij. Mijn ielige haflinger is omgebouwd tot een bodybuilder.

Ik weet nu precies hoe het trainen in elkaar steekt. Waarom je iets doet en hoe. En dat allemaal dankzij de hulp van Jolenta.

Jolenta is altijd zo fanatiek, altijd positief, ik krijg er energie van! Mijn paard herkent Jolenta ook als ze komt en hinnikt continue!

Voor mij is het een verslaving geworden. Je wilt iets bereiken en dat op een paard vriendelijke manier.

Andy vindt het super leuk om te trainen. Soms wil hij iets te graag en moeten we hem zelfs afremmen. Maar na al mijn trainingssessies met Jolenta heb ik weer de moed gekregen om Andy weer te berijden maar nu op een ontspannen manier!!

Linda van de Groep en AndyContact


Jolenta van Haaften

Ik ben te bereiken van
maandag t/m zaterdag.
Mocht ik niet opnemen dan
bel ik je zo snel mogelijk terug.

Telefoon: 06 44 11 59 90

Email
info@paardinbalans.com

Specialisme

- Grondwerk en Werken aan de Hand
- Natuurlijke Scheefheden en rechtrichten
- Trailerlaad Problematiek
- Academische Rijkunst
- Hulp bij Revalidatie
- Natural Horsemanship