Lydia en PoderosoSinds de zomer van 2015 hebben mijn stalgenoten en ik les van Jolenta in de Academische Rijkunst. Ik vind werken aan de hand een enorm waardevolle toevoeging in de training van mijn Lusitano hengst Poderoso. Hij is inmiddels 21 jaar oud maar door de afwisselende training die ik hem geef zoals buitenritten maken, springen, dressuur, crossen, longeren en werken aan de hand zit hij beter in zijn vel dan ooit.

Jolenta heeft het werken aan de hand bij ons geintroduceerd en inmiddels zijn we onze vaardigheden steeds verder aan het verfijnen. De lessen van Jolenta hebben ervoor gezorgd dat wij onbelast de achterhand sterker kunnen maken.

Onder het zadel heeft Poderoso heel snel de turboknop aan zodra het moeilijk wordt, en dus loopt hij dan van het achterbeen af. Met het werken aan de hand kan ik het tempo beter controleren en kan ik hem onbelast helpen de juiste spieren te gebruiken waardoor hij veel sterker is geworden. Hier heb ik onder het zadel weer enorm veel profijt van!

De lessen van Jolenta zijn nodig om net weer het juiste gevoel te pakken te krijgen of net weer een stapje verder te gaan in de training. Hierdoor kan ik Poderoso blijven helpen zijn lichaam goed te gebruiken waardoor hij hopelijk nog vele jaren meekan!!

Groetjes Lydia en Poderoso
Contact


Jolenta van Haaften

Ik ben te bereiken van
maandag t/m zaterdag.
Mocht ik niet opnemen dan
bel ik je zo snel mogelijk terug.

Telefoon: 06 44 11 59 90

Email
info@paardinbalans.com

Specialisme

- Grondwerk en Werken aan de Hand
- Natuurlijke Scheefheden en rechtrichten
- Trailerlaad Problematiek
- Academische Rijkunst
- Hulp bij Revalidatie
- Natural Horsemanship