Over Mij

Paard in Balans is van Jolenta van Haaften. Jolenta heeft zich altijd al in de Klassieke Rijkunst verdiept en trainde met verschillende paarden bij verschillende trainers.
Van jongs af aan heeft zij verschillende disciplines beoefent als:
eventing, springen, voltigeren, dressuur en mennen.

Ruim 20 jaar geleden begon ze lessen in de klassieke rijkunst te volgen en enkele jaren geleden is ze zich ook in de Academische Rijkunst gaan verdiepen en liet zich hierin opleiden tot instructeur rechtrichten fase 1 bij Paarden Begrijpen van Marijke de Jong en tot instructeur in de Academische Rijkunst bij Ridder in de Academische Rijkunst, Greetje Hakvoort van Human & Horse Academy. Ze heeft een ruime schat aan kennis en ervaring. Bij Paard in Balans bent u aan het juiste adres voor het laten trainen en/of zelf leren trainen van uw paard. Jolenta kijkt op een holistische manier naar de behoeftes van het paard en haar of zijn ruiter/amazone.

Zo weet zij als geen ander combinaties te begeleiden zowel rij-technisch als in de omgang met elkaar. Een korte lijn met gespecialiseerde dierenartsen, hoefsmid, osteopaat, guasha therapeut en voedingsspecialist maakt dat zij een breed pakket aan kan bieden om u en uw paard zo goed mogelijk te begeleiden. Jolenta is er voor een ieder die wil leren om zijn of haar paard zijn lichaam weer correct te leren gebruiken. Om zo blessures en/of overbelasting te voorkomen of op te lossen. Naast de fysieke training luistert en kijkt zij ook naar de psyche van het paard. Om zo het gehele paard weer tot een sterk, atletisch, soepel en zeker ook een blij en trots paard te maken!

Jolenta verdiept zich continue in de biomechanica en anatomie van het paard. Zo is het begeleiden en trainen van een combinatie altijd maatwerk. Hierin daagt zij tevens haar klanten uit om zichzelf te ontwikkelen om zo een betere trainer van hun paard te worden! Het gedachtegoed van de oude grootmeesters loopt als een rode draad door de trainingen. Gebruik de dressuur voor het paard, en niet het paard voor de dressuur is haar motto.Foto van Yrsa Iris Photography

MELD JE NU AAN VOOR EEN LES

info@paardinbalans.com

Graag tot ziens!!
Jolenta van Haaften


Contact


Ik ben te bereiken van
maandag t/m zaterdag.
Mocht ik niet opnemen dan
bel ik je zo snel mogelijk terug.

Telefoon: 0644115990

Email
info@paardinbalans.com
Specialisme

- Grondwerk en Werken aan de Hand
- Natuurlijke Scheefheden en rechtrichten
- Trailerlaad Problematiek
- Academische Rijkunst
- Hulp bij Revalidatie
- Natural Horsemanship